2014. május 5., hétfő

Csengetett a postás...

Múlt héten pénteken hírnök jött és pihegve szólt, hogy Timi hétfőn postára adta a csomagom. Eddig elhessegettem a kérdést, hogy mikor leszek végre én a következő állomás, de ez a pillanat is elérkezett. :)) Bevallom őszintén, már nagyon vártam. DE... vegyes érzelmeim vannak. Örülök, hogy részt vehetek ebben a játékos kezdeményezésben, ugyanakkor aggódom egy cseppet, hogy vajon az én kis, egyszerű szappanom elnyeri-e valakinek a tetszését, látva a többiek, mindenféle finomsággal ellátott, gyönyörűséges szappan csodáit. No, majd kiderül.

Itt még a jól bebugyolálva lapultak a dobozban:

A három országjáró
Zefír szauna szappanját le kellett vetkőztetnem a fotózáshoz, mert amúgy nem sok minden látszott volna belőle.

Tapogattam, simizgettem, szagolgattam, hogy melyiket is válasszam. Olvasgattam milyen csodás alapanyagok vannak bennük. Közvéleményt is kutattam; fiam és párom orra alá dugtam az összeset, hogy szerintük melyik legyen. Nyomoztam is, mert Zefír szappanján nem találtam az összetevőket, de a blogján ráleltem. ;))
Nem volt egyszerű választás, sőőőt... nehéz volt. Végül a győztes ... Szauna szappan Zefírtől. Nem tehetek róla, imádom a bergamott illatát!
A csomagba került kicsiny szappanom valószínűleg kakukktojás lesz a többi közt, mert ő egy natúr szappan, azaz nincs illóolaj benne, de a kakaóvaj illatát érezni. :))
  
A csomag következő állomása Andreánál lesz, aki a Regina szappanok készítője.
 
 Irány Kelet-Magyarország!
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...