2012. szeptember 10., hétfő

Még mindig levendula - Levendula projekt 3.rész

"Na, végre! Csak hogy vége a mai napnak!"
Ezt vagy valami hasonlót ki ne mondott volna egy zűrös, lóti-futi nap végén?! A feszültség oldására naná, hogy megengedhetünk magunknak egy kis esti kényeztetést. 
Egy nyugtató, lazító fürdő nagyon jól tud esni, amihez ideális a levendulás fürdősó. 
Fokozhatjuk, ha fürdővizünkbe egy levendulával töltött labdacsot is teszünk. Ha nem akarjuk beáldozni, szekrénybe illatosítónak is használhatjuk.

Ha már levendula, akkor vétek lenne kihagyni egy illatos szappant, amely levendula olajjal és levendula illóolajjal készült.

Fürdés után, tovább kényeztethetjük bőrünket egy levendula- és szőlőmagolajjal, shea vajjal készült testápolóval. Pár csepp levendula illóolaj nem maradhatott ki belőle.
Kezünk ápolására az előző tömböcske helyett használhatunk levendulaolajos, mézes kézápolót, amely egyben masszíroz is a benne lévő parajdi sónak köszönhetően. A só a színét az iszap tartalmától kapta. Kitűnően ápolja a fáradt lábakat is. (Nem lesz tőle fekete se kezünk, se lábunk. :)) )

 Ezek után jöhet, a jól megérdemelt pihenés!


6 megjegyzés:

  1. de jó levendulás szappanok!!!! :))

    VálaszTörlés
  2. Ez már kényeztetés a javából! Az a világos rész a szappanon, az saját massza v.glicerin szappan? Ilyen lila festéket kérek.:-)

    VálaszTörlés
  3. Ez a kézápoló nem semmi! Hogy-hogy nem lesz tőle fekete??? Szuper - ilyet még nem is láttam!

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...